|
پوكه اونكس ، بتافرون براي بيمه
|
|
21-05-2010, 02:08 AM
ارسال: #51
|
||||
|
||||
|
RE: پوكه اونكس ، بتافرون براي بيمه
نه بابا همه رو یه جا می خواستن . من با عز و التماس بهشون قبولوندم که هر ماه پوکه 2 ماه رو بگیرن و خودم بهشون گفتم باید براتون جور کنم و نمی تونم یه جا بدم چون هیچی نگه نداشته بودم و الان هم همین رویه رو دارم که سر ماه به جای 15 تا 30 تا بهشون می دم . البته لائی یه چند تا تاریخ گذشته هم بهشون می دم که از اونها هم استفاده کرده باشم .
من بی می ناب زیستن نتوانم
بی باده کشید بار تن نتوانم من بنده آن دمم که ساغی گوید یک جام دگر بگیرو من نتوانم |
||||
|
21-05-2010, 02:10 AM
ارسال: #52
|
||||
|
||||
(21-05-2010 02:08 AM)mojtaba2iran نه بابا همه رو یه جا می خواستن . من با عز و التماس بهشون قبولوندم که هر ماه پوکه 2 ماه رو بگیرن و خودم بهشون گفتم باید براتون جور کنم و نمی تونم یه جا بدم چون هیچی نگه نداشته بودم و الان هم همین رویه رو دارم که سر ماه به جای 15 تا 30 تا بهشون می دم . البته لائی یه چند تا تاریخ گذشته هم بهشون می دم که از اونها هم استفاده کرده باشم . ايولولي خدايي حساب كن ! 96 تا جور شد ديگه ! ميرعلي جان برادر اون 15 تا رو هم يه جوري برسون دسته مجتبي اين بنده خدا قضاي پوكه هاشو بده تموم شن برن پي كارشون
آنارام باشيد |
||||
|
21-05-2010, 02:22 AM
ارسال: #53
|
||||
|
||||
|
به خدا من شرمنده همه بچه های سایت شدم چون از وقتی که این درخواست رو کردم هر کس به هر طریق ممکن منو کمک کرد و امیدوارم به هر چیزی که دوست دارن برسن . ضمنا یادم رفت مریم بانو هم از بندر عباس 4 تا پوکه برام فرستاد اونم با چه مشقتی . از همین جا ازش مجددا تشکر می کنم
من بی می ناب زیستن نتوانم
بی باده کشید بار تن نتوانم من بنده آن دمم که ساغی گوید یک جام دگر بگیرو من نتوانم |
||||
|
22-05-2010, 02:52 PM
ارسال: #54
|
||||
|
||||
(21-05-2010 02:10 AM)anaramآنارام جان من اعلام آمادگی کردم.شمارمم دادم به مجتبی جان و منتظر زنگشم تا پوکه هارو تقدیمش کنم.راستی مجتبی جان کجاست؟من منتظرتم مجتبی جان. دشنام خلق را ندهم جز دعا جواب ....ابرم که تلخ گیرم و شیرین عوض دهم |
||||
|
« قدیمی ترین | جدید ترین »
|

صفحه اول
جستجو
لیست اعضا
تقویم
راهنما
چت

ايول