سلام دوستان خوب ام اسی
نمی دونم شما هم مثل من برای سفر رفتن این مشکلو داشتین که داروی سینووکس رو که باید در دمای 2- 8درحه نگهداری بشه چطوری حمل کنید.
نگرانی من با کمکم شرکت سیناژن بر طرف شد.
یه کیف رایگان حمل دارو بهم دادن که تا 24 ساعت میشه دارو رو توش نگه داشت 8)تازه بخواید براتون پست میکنند.
آدرس شرکت سیناژن:
تهران-شهرک اکباتان- فاز 1-خیابان شهید عظیمی-پلاک56-طبقه3-4-5
تلفن:44666203-4
برای اطلاعات بیشتربرید به ادرس زیر :http://www.helloms.blogfa.com/post-62.aspxربرید :
(2010/01/29 07:02 PM)sadaf نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان خوب ام اسی
نمی دونم شما هم مثل من برای سفر رفتن این مشکلو داشتین که داروی سینووکس رو که باید در دمای 2- 8درحه نگهداری بشه چطوری حمل کنید.
نگرانی من با کمکم شرکت سیناژن بر طرف شد.
یه کیف رایگان حمل دارو بهم دادن که تا 24 ساعت میشه دارو رو توش نگه داشت 8)تازه بخواید براتون پست میکنند.
آدرس شرکت سیناژن:
تهران-شهرک اکباتان- فاز 1-خیابان شهید عظیمی-پلاک56-طبقه3-4-5
تلفن:44666203-4
برای اطلاعات بیشتربرید به ادرس زیر :http://www.helloms.blogfa.com/post-62.aspxربرید :
بچه های بقیه امپولا!!!! هم اگه برید شرکتش بهتون
همه این امکانات و میدن

البته آنی نداره :35:
خودش باید بخره !!!
تو شهرستانها هم انجمن معمولا برای همه دارو ها داره
(2010/01/29 07:18 PM)reza-alizadeh نوشته شده توسط: [ -> ]بچه های بقیه امپولا!!!! هم اگه برید شرکتش بهتون
همه این امکانات و میدن 
البته آنی نداره :35:
خودش باید بخره !!!
تو شهرستانها هم انجمن معمولا برای همه دارو ها داره
اولن كه من هم آوونكس رو با پك كامل كيفش خريدم
هم ربيف رو ( تازه ربيف كيفش و بند و بساطش خيلي باكلاس تره :cool

الانم تايسبري رو با كيف و بند و بساط مربوطه برام از خارجه ارسال كرده ان . اين يكي ديگه كمپلت كلاسش انقدر بالاس كه هركاري كنين بش نميرسين :35:
(2010/01/29 10:45 PM)sara نوشته شده توسط: [ -> ]رضا جون اگه اينجا انجمني ديدي سلام مارم برسون

ساری داره سارا !!!
دیدی آخرش مجبور شدی بیای :35:
(2010/01/29 11:46 PM)reza-alizadeh نوشته شده توسط: [ -> ]ساری داره سارا !!!
دیدی آخرش مجبور شدی بیای :35:
من رفتم انجمن ساری واسه سینووکس کیف مخصوص بگیرم
گفتن فقط به آوونکسیا می دیم

(2010/01/30 12:02 AM)anaram نوشته شده توسط: [ -> ]بعد ميگن چرا اينقدر تمايل به اجناس خارجي بالاس
آخه آنی منم رفتم اراک!
اونجا گفتن فقط ماله سینووکسیایت